Indooroopilly

About the Project

The catalyst for this project was the re-modelling of the kitchen and the informal family dining area. The client wanted to 'open up' the kitchen and dining area to take advantage of sweeping river views, while still keeping the outlook to the backyard and pool area. Other important issues in the design brief included the desire for a purpose built laundry 'work space', a central study, a new master bedroom and homework area for the three children and a separate professional office.

Testimonial

The client could not be happier with the result, 'Right from the planning to the final design, to the building process and handover, the interaction and communication was first class. Their manner, honesty and transparency of the total process was faultless. They delivered exactly what they said they would in terms of quality, service, timing and costs. And dealing with one company that took responsibility for everything was such an advantage. I now enjoy my river views, my outlook to the back yard, my laundry workspace, all the bedroom and bathrooms are within easy access and my husband loves his separate office space. It's a warm, friendly, welcoming space and most importantly a happy functional family place. It's home."